KeusSchoonmaak 43

Keus Klaart de klus!

Schoonmaakdiensten

Keus Schoonmaak pakt jouw schoonmaakvraagstuk met beide handen aan. In de meeste gevallen met schoonmaakhandschoenen aan, maar altijd met een brede glimlach. We doen ons werk met plezier. En dat maakt ons gelukkig! Of het nu gaat om dagelijkse of structurele schoonmaakwerkzaamheden, of een juist meer specialistischere aanpak? Onze schoonmaakprofessionals kennen hun vak en klaren vakkundig onderstaande diensten.

Neem contact op

ABM 1765 Edit

Interieuronderhoud

In een schone (werk)omgeving voel je je prettig. Sterker nog een schone werkplek bevordert de productiviteit van medewerkers.

In een schone (werk)omgeving voel je je prettig. Sterker nog een schone werkplek bevordert de productiviteit van medewerkers. Onze schoonmaakprofessionals zorgen ervoor dat alles brandschoon is. En dat doen we niet meer alleen in de avonden of weekenden.

Iedere medewerker van Keus Schoonmaak leren we de kneepjes van gastvrij zijn. Hierdoor zijn zij uitstekend in staat om ook overdag alles schoon te houden, zonder dat zij de dagelijkse gang van zaken binnen jouw bedrijf verstoren. Door zichtbaarheid van ons team op de werkvloer, ontstaat er een betere communicatie tussen de klant en onze medewerkers. Er ontstaat meer begrip voor elkaars werk, maar bovenal: de algehele schoonbeleving op locatie verbetert in kwaliteit. Beleef het zelf! Lees meer over onze interieuronderhoud diensten.

Lees meer

ABM 1425 Edit

Trappenhuizen / VVE / Algemene ruimtes

Een frisse hal bij binnenkomst, blinkende RVS-liften en heerlijk geurende galerij. Da’s leuk binnenkomen! 

Keus Schoonmaak zorgt voor een warm en bovenal schoon welkom in trappenhuizen en algemene ruimtes van bedrijfspanden, wooncomplexen en onderwijsinstellingen. Lees meer over onze trappenhuizen / VVE / algemene ruimtes schoonmaakdiensten.

Lees meer

KeusSchoonmaak 52 klein

Glasbewassing

Schone ramen zorgen voor een frisse kijk naar buiten en een schone aanblik naar binnen. Het is daarom van belang alle ramen en kozijnen regelmatig grondig te reinigen. 

Onze vakkundige glazenwassers zorgen voor schone en streeploze ramen op de 1e maar ook op de 10e  verdieping van het pand. Door gebruik van de juiste middelen en materialen laten zij alle ramen er weer blinkend uitzien. Lees meer over onze glasbewassing diensten.

Lees meer

ABM 1559.2 Edit Groot

Specialistisch vloeronderhoud

Het grondig reinigen van sterk vervuilde tegel- en betonvloeren, vloerbedekking, tapijten en andere ondergronden vraagt om een professionele aanpak. 

Wij beschikken over ervaren vakmensen en de juiste materialen en middelen. Daarmee kunnen we zelfs de meest vervuilde ondergronden succesvol conserveren, kristalliseren, impregneren en reinigen. Lees meer over onze specialistisch vloeronderhoud diensten.

Lees meer

ABM 1494.2 Edit

Gevelreiniging

Het is meestal het eerste wat bezoekers zien: de buitenkant van het gebouw. Daar hoort een keurig onderhouden gevel bij. 

Het professioneel en periodiek reinigen en onderhouden van de gevel draagt bij aan een langere levensduur van het vastgoed en voorkomt hoge (onverwachte) kosten. Keus Schoonmaak heeft gevelreinigers in dienst die hun vak kennen. Zo kun je erop vertrouwen dat het reinigen goed en zorgvuldig gebeurd. Lees meer over onze gevelreiniging diensten.

Lees meer

ABM 0963 Edit

Bouw- en opleverschoonmaak

Een frisse start in een nieuw of gerenoveerd gebouw, waarbij ieder hoekje en kiertje schoon is? Die garantie geeft Keus Schoonmaak! 

Ons gespecialiseerde en ervaren schoonmaakteam verwijdert alle sporen die de bouw of verbouwing heeft achtergelaten. Hierbij richten we ons voornamelijk op de binnenzijde van het pand. Wij zorgen ervoor dat jouw medewerkers en gasten in een nieuwe maar vooral schone omgeving binnenkomen. Lees meer over onze bouw- en oplever schoonmaak diensten.

Lees meer

ABM 1679.2 Edit

Sanitaire schoonmaak

Keus Schoonmaak zorgt ervoor dat alle sanitaire voorzieningen brandschoon, hygiënisch gereinigd en representatief zijn voor jouw medewerkers en gasten. 

Want juist het kleinste kamertje, verdient de grootste aandacht vinden wij. Lees meer over onze sanitaire schoonmaak diensten

Lees meer

ABM 1710.2 Edit

Levering sanitaire artikelen

Niets zo vervelend als misgrijpen op toiletpapier, handdoeken of handzeep op het toilet. Keus Schoonmaak helpt dat voorkomen. 

Wij verzorgen de inkoop, het voorraadbeheer én de aanvulling van de sanitaire artikelen voor jouw organisatie. Lees meer over onze levering van sanitaire artikelen.

Lees meer

Onze sectoren.

Keus Schoonmaak pakt jouw schoonmaakklus met beide handen aan. In de meeste gevallen met schoonmaakhandschoenen aan, maar altijd met een brede glimlach. We doen ons werk met plezier. En dat maakt ons gelukkig! Of het nu gaat om dagelijkse of structurele schoonmaakwerkzaamheden, of een juist meer specialistischere aanpak? Onze schoonmaakprofessionals kennen hun vak en klaren vakkundig jouw schoonmaakklus.

Onderwijs

Schoonmaakdiensten in het onderwijs helpen leerlingen, docenten en ouders om gezond en prettig de dag door te komen. Of het nu gaat om schone klaslokalen, toiletten of algemene gangen, Keus Schoonmaak realiseert een hygiënische en veilige omgeving waar leerlingen kunnen groeien en leren.

 

Zorg

Schoon maakt gelukkig! Daar geloven wij in. Want in een schone omgeving voel je je beter en wordt je beter. Keus Schoonmaak creëert dagelijks een schone omgeving binnen zorginstellingen, hygiëne en veiligheid zijn onze belangrijkste taak. Alleen zo kunnen zorgverleners zich richten op hun belangrijkste taak: het verlenen van de best mogelijke zorg aan hun patiënten.

Overheid

De schoonmaak is een onmisbaar onderdeel van de dagelijkse bedrijfsvoering van elke overheidsinstelling. Of het nu gaat om kantoren of algemene ruimtes, de professionele schoonmaakdiensten van Keus Schoonmaak zorgen voor een hygiënische, georganiseerde en aangename omgeving voor medewerkers en bezoekers. Leuker kunnen wij het niet maken, wel schoner!

Retail

Nergens is de beleving van bezoekers zo belangrijk als in de retail. Wel zo fijn dat zij een schoon en warm welkom krijgen. Keus Schoonmaak zorgt voor blinkende etalageruiten, een frisse winkelentree bij binnenkomst, schone winkelgangen, en heerlijk geurende paskamers. Dat maakt winkelen een stuk aangenamer.

Zakelijk

In een schone werkomgeving voel je je prettig. Sterker nog een schone werkplek bevordert de productiviteit en gezondheid van medewerkers en stelt gasten op hun gemak. Keus Schoonmaak zorgt dagelijks voor een brandschone werkomgeving in bedrijfspanden en kantoren.

Recreatie

Uit eten gaan, overnachten en recreëren doe je in een schone omgeving. Want in een schone omgeving smaakt het lekkerder, slaap je beter en is het leuker! Keus Schoonmaak zorgt voor dagelijkse of structurele schoonmaakwerkzaamheden in onder andere restaurants, hotels en openbare plekken.

Industrie

Binnen de industrie zijn veiligheid, efficiëntie en kwaliteit belangrijk. Het bepaald het succes van het eindproduct. Een goede schoonmaak levert dan ook een wezenlijke bijdrage aan het productieproces. De professionals van Keus Schoonmaak zorgen vanuit expertise voor een smetteloze omgeving.