ABM 3862.2 groot

Keus Schoonmaak, dat wil je beleven!

ABM 3867.2 groot

Onze roots, ons DNA

Keus Schoonmaak is in 1992 opgericht en uitgegroeid tot een groot regionaal familiebedrijf in de schoonmaakbranche. Vanuit ons hoofdkantoor in Apeldoorn en met vestigingen in Zwolle, Hengelo en Velp verzorgen meer dan 500 enthousiaste en gedreven collega’s onze schoonmaakdiensten op diverse locaties.

Onze werkwijze is glashelder! Met persoonlijke aandacht, specialisme en met heel veel passie en plezier realiseren wij een schone (werk)omgeving binnen het zakenleven, wooncomplexen en het onderwijs. Binnen ons bedrijf is gelukkig zijn de basis. Want geluk dat vermenigvuldigt zich, wanneer je het deelt. We zijn een moderne en mensgerichte organisatie en hanteren nog steeds traditionele normen en waarden. We zijn eerlijk, duidelijk en winden er geen schoonmaakdoekjes om. Je weet wat je aan ons hebt. En niet geheel onbelangrijk , afspraak is afspraak. Daar mag je ons altijd aan houden!

 

Schoon maakt gelukkig!

Daar geloven wij in. Want in een schone omgeving voel je je fijn en veilig. Onze schoonmaakprofessionals zorgen dagelijks voor schone gebouwen en ruimtes in het bedrijfsleven, wooncomplexen en het onderwijs. Wij werken met veel plezier én een brede glimlach op ons gezicht. Want schoon maakt gelukkig!

ABM 3765 groot

Keus Schoonmaak, dát wil je beleven!

Bij Keus Schoonmaak zien wij schoonmaken niet meer als een product dat buiten reguliere werktijden om plaatsvindt. Natuurlijk zorgen onze schoonmaakprofessionals dat het brandschoon is, maar zij zetten óók net dat stapje extra. Bij Keus Schoonmaak ervaar je schoonmaken als samenwerkingsdienst. Waarbij we met persoonlijke aandacht, gastvrijheid en warme contactmomenten, samen én op de voorgrond, zorgen voor een fijne (werk)omgeving.

Keus Schoonmaak zorgt voor beleving. Bij onze klanten maar ook bij onze eigen medewerkers. Wij doen er alles aan om een (werk)omgeving te creëren waar mensen de mogelijkheid krijgen om zelf (werk)geluk te ervaren. We dragen vanuit positiviteit en met sterke communicatie actief bij aan het geluk van eenieder. Deze manier van ondernemen stralen we uit op onze klanten en mensen waarmee we werken. En dat doen we al meer dan 30 jaar.

Wat mag je van ons verwachten?

Keus zorgt voor beleving

Bij onze klanten maar ook bij onze eigen medewerkers. Wij doen er alles aan om een (werk)omgeving te creëren waar mensen de mogelijkheid krijgen om zelf (werk)geluk te ervaren. We dragen vanuit positiviteit en met sterke communicatie actief bij aan het geluk van eenieder. Deze manier van ondernemen stralen we uit op onze klanten en mensen waarvoor we werken. En dat doen we al meer dan 30 jaar.

Persoonlijk contact

Warme contactmomenten vinden we belangrijk. Daarom krijgt iedere klant een direct aanspreekpunt binnen Keus Schoonmaak. Hierdoor kunnen jullie te allen tijde rekenen op een snelle service. Onze rayonmanager komt daarnaast maandelijks op locatie voor een bijpraatmoment onder het genot van een kop koffie.

Duurzame samenwerking

In alles wat we doen hebben we oog voor de dingen om ons heen. Als mensgerichte organisatie vindt Keus Schoonmaak het belangrijk om hierin een voorbeeld te zijn voor de branche. We besteden daarom structureel aandacht aan werkgeluk, duurzaamheid en langdurige samenwerkingen. Klaar om dit zelf te ervaren?

Verwachtingen overtreffen

Met Keus Schoonmaak aan je zijde hoef je geen nacht wakker te liggen. We ontzorgen, voeren uit en geven het best mogelijke advies. Onze gedreven schoonmaakprofessionals zorgen ervoor dat werkzaamheden succesvol worden uitgevoerd en realiseren samen met onze klanten de resultaten die de verwachtingen van medewerkers, bezoekers én gasten overtreffen.

Advies, uitvoering en evaluatie

Keus Schoonmaak geeft advies en zorgt voor concrete en haalbare oplossingen op het gebied van schoonmaak. Mochten er wijzigingen zijn in wensen en ideeën, tussentijds vinden er meerdere evaluaties plaats.