environment day concept child hands holding tree 2022 11 04 04 38 03 utc

Duurzaamheid

IMG 0209 normaal
Verantwoord ondernemen is onze Keus.

In alles wat we doen hebben we oog voor de dingen om ons heen. Voor mens en milieu. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op onze (leef)omgeving. Als mensgerichte organisatie vindt Keus Schoonmaak het belangrijk om hierin een voorbeeld te zijn voor de branche. We besteden daarom structureel aandacht aan werkgeluk, duurzaamheid en langdurige samenwerkingen. Wij maken verantwoorde keuzes, werken met duurzame producten en verspillen talenten niet. Op deze manier dragen wij bij aan een duurzamere toekomst.

De 3 P’s van Duurzaamheid

teamwork 2021 08 30 12 08 34 utc
PEOPLE: (Werk)Geluk zit in een klein hoekje, stof ook.

Wij investeren in werkgeluk. Omdat we het belangrijk vinden én omdat het leidt tot resultaat! Want onderzoek wijst uit dat gelukkige medewerkers minder vaak ziek zijn, kwaliteit leveren en zich langer aan een werkgever verbinden. Daarnaast is de productiviteit van gelukkige medewerkers hoger. Maar werkgeluk krijg je niet cadeau. Dat is hard werken! Daarom hanteren wij bij Keus Schoonmaak een geluksbeleid. Hierin stellen we medewerkers centraal. We kijken naar specifieke talenten, wensen en ontwikkeling. Want onze medewerkers zijn de kern van onze dienstverlening.

sprouting potential cropped shot of a young woman 2022 10 07 20 32 11 utc normaal
PLANET: There’s no planet B 

Keus Schoonmaak gebruikt milieuvriendelijke schoonmaakmaterialen en -middelen van Vileda Professional in. Naast dat Vileda beschikt over de certificaten ISO 9001 en ISO 14001, heeft zij tevens certificeringen met betrekking tot het milieu (OHSAS 18001, EMAS en SS 627750). Onze microvezeldoeken zijn voor 100% vervaardigd uit post consumer plastics. 100% duurzaam dus! Daarnaast zetten we de meest energiezuinige machines in we laten wij deze ieder jaar keuren. Én bestaat ons wagenpark uit elektrische auto’s en auto’s met de minste CO2-uitstoot.
 

profit website
PROFIT: Samen staan we sterk

We bieden werk aan zo’n 500 mensen in de regio en we ondersteunen verschillende maatschappelijke idealen met financiële steun en sponsoring. Zo is Keus Schoonmaak al jarenlang sponsor van New Day Impact, een organisatie voor ontwikkelingssamenwerking.

 Voor Stichting Opkikker leveren wij kosteloos alle schoonmaakmiddelen en sanitaire voorzieningen. Stichting Opkikker verzorgt  ‘Opkikkerdagen’ voor gezinnen met een langdurig ziek kind. Bij Dierenasiel de Kuipershoek verzorgen wij kosteloos de glasbewassing en bij het Ronald McDonald Huis in Arnhem doen wij mee met het jaarlijkse Benefiet Golftoernooi.