ABM 1696.2 Edit

Waar we voor staan

ABM 1696.2 Edit
Missie & Visie
Keus Schoonmaak, dát wil je beleven!

Bij Keus zien wij schoonmaken niet meer als een product dat buiten reguliere werktijden om plaatsvindt. Natuurlijk zorgen onze schoonmaakprofessionals dat het brandschoon is, maar zij zetten óók net dat stapje extra. Bij Keus ervaar je schoonmaken als samenwerkingsdienst. Waarbij we met persoonlijke aandacht, gastvrijheid en warme contactmomenten, samen én op de voorgrond, zorgen voor een fijne (werk)omgeving.

Keus zorgt voor beleving. Bij onze klanten maar ook bij onze eigen medewerkers. Wij doen er alles aan om een (werk)omgeving te creëren waar mensen de mogelijkheid krijgen om zelf (werk)geluk te ervaren. We dragen vanuit positiviteit en met sterke communicatie actief bij aan het geluk van eenieder. Deze manier van ondernemen stralen we uit op onze klanten en mensen waarvoor we werken. En dat doen we al meer dan 30 jaar.

ABM 1425 Edit
Werken bij Keus Schoonmaak is een beleving.      Klant zijn ook.

Wij geloven dat enthousiaste, gemotiveerde en gelukkige medewerkers onze klanten en hun gebouwen laten stralen. Want, gelukkige medewerkers zorgen voor stabiliteit en kwaliteit. Bij Keus Schoonmaak hebben we een hart voor onze collega’s en staat werkgeluk centraal. In alles wie we zijn en bij alles wat we doen. We stimuleren persoonlijke groei (G), we evalueren (E), we leren en lachen iedere dag (L). We proberen uit (U), pakken kansen en kennen elkaar door-en-door (K). We zijn één team! Hierdoor voelen onze medewerkers zich meer betrokken bij onze organisatie én onze klanten. Werken bij Keus Schoonmaak is een beleving. Klant zijn ook.

ABM 3678 groot
xxx

Onze identiteit ligt in onze kernwaarden!

Onze kernwaarden zorgen voor een onderscheidende en verrassende dienstverlening waar je gelukkig van wordt. Gelukkige medewerkers en gelukkige klanten.  Daar doen we het voor!