ABM 0963 Edit

Bouw- en opleverschoonmaakdiensten

ABM 0963 Edit

Bouw- en opleverschoonmaak


Gespecialiseerde Schoonmaakdiensten voor Bouw- en Opleverprojecten

Keus Schoonmaak specialiseert zich in schoonmaakdiensten voor bouw- en opleverprojecten, waaronder opleveringsschoonmaak en bouwschoonmaak. Ons team van gediplomeerde professionals zorgt voor een grondige reiniging, waardoor alle sporen van bouw of verbouwing worden verwijderd. We richten ons voornamelijk op de binnenzijde van het pand, zodat medewerkers en gasten kunnen genieten van een schone omgeving bij oplevering.

Grondige Reiniging en Oplevering

We begrijpen dat bouwprojecten vaak gepaard gaan met achtergebleven puin, stof en verfresten. Onze grondige aanpak elimineert al deze sporen, waardoor het gebouw er perfect uitziet voor de officiële oplevering. Ons team is goed opgeleid en werkt zorgvuldig en efficiënt, zonder schade aan te brengen aan recente bouw- of renovatiewerkzaamheden. We gaan verder dan alleen het verwijderen van zichtbaar vuil; we bieden ook grondige reiniging van alle oppervlakken, inclusief vloeren, ramen en sanitair, indien gewenst door de klant. Onze diensten zorgen voor een vlekkeloze oplevering en een gezonde leef- en werkomgeving.

Keus 1006
Actief in de Regio's Apeldoorn, Zwolle, Velp en Hengelo 

Keus Schoonmaak is verheugd om zijn diensten aan te bieden in diverse regio's. Of je nu betrokken bent bij een bouw- of opleverproject, onze deskundige schoonmaakdiensten, zoals schoonmaak bij oplevering en schoonmaak in de bouw, zijn beschikbaar. We hebben een goed begrip van de lokale behoeften en zijn bekend met de unieke eisen van zowel bedrijven als huishoudens in deze gebieden.

 

Andere diensten

 

Trappenhuizen / VVE

Gevelreiniging

Levering sanitaire artikelen

ABM 1559.2 Edit Groot

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op