ABM 1679.2 Edit

Sanitaire schoonmaakdiensten

ABM 1679.2 Edit

Sanitaire schoonmaakdiensten


Professionele sanitaire schoonmaak voor bedrijven en organisaties 

Bij Keus Schoonmaak begrijpen we het cruciale belang van sanitaire reiniging binnen bedrijfs- en organisatieomgevingen. We erkennen dat toiletten en badkamers speciale aandacht en zorg nodig hebben om een schone, hygiënische en representatieve omgeving te bieden voor zowel medewerkers als bezoekers.

Grondige reiniging van het sanitair

Onze expertise ligt in het professioneel schoonmaken van sanitair in een breed scala aan omgevingen, waaronder kantoren, onderwijsinstellingen, productiefaciliteiten, gezondheidszorginstellingen, horeca en andere openbare ruimtes. Of het nu gaat om toiletreiniging, het schoonmaken van badkamers, of een volledige sanitaire reiniging, Keus Schoonmaak staat voor u klaar.

Badkamer laten reinigen voor optimale hygiëne 

Onze toegewijde schoonmaakteams zijn klaar om, op verzoek van de klant, grondig aan de slag te gaan met het reinigen en desinfecteren van sanitaire ruimtes. We begrijpen dat soms een dieptereiniging noodzakelijk is om kalkaanslag, vuil en bacteriën effectief te verwijderen. Met deze gespecialiseerde dienst zorgen we ervoor dat uw sanitair weer stralend schoon is, gebruikmakend van hoogwaardige schoonmaakproducten en -technieken. We nemen de verantwoordelijkheid voor het grondig schoonmaken en desinfecteren van alle oppervlakken, waaronder toiletten, wastafels, kranen, spiegels en vloeren, om uw badkamer weer in optimale staat te brengen.


 

ABM 1689.2 Edit
Actief in de regio's van Apeldoorn, Zwolle, Hengelo en Velp 

Keus Schoonmaak streeft naar uitmuntendheid in kwaliteit en klanttevredenheid. We begrijpen dat elke organisatie en elk bedrijf unieke behoeften heeft, daarom werken we nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke verwachtingen en eisen te voldoen. Ons doel is om voor elke omgeving - of dat nu een bedrijf, onderwijsinstelling, gezondheidszorginstelling of een andere openbare ruimte is - een schone en hygiënische sanitaire omgeving te bieden die een positieve indruk achterlaat. Wij bieden onze professionele sanitaire reinigingsdiensten aan bedrijven en organisaties in genoemde regio's.

 

Andere diensten

 

Glasbewassing

Interieuronderhoud 

Gevelreiniging

ABM 1559.2 Edit Groot

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op