ABM 1679.2 Edit

Sanitaire schoonmaakdiensten

ABM 1679.2 Edit

Sanitaire schoonmaakdiensten


Professionele sanitaire schoonmaak voor bedrijven en organisaties 

Bij Keus Schoonmaak begrijpen we dat de sanitaire reiniging van toiletten en badkamers in bedrijven en organisaties van cruciaal belang is. We erkennen dat deze ruimtes speciale aandacht en zorg nodig hebben om een schone, hygiënische en representatieve omgeving te bieden voor zowel medewerkers als bezoekers.

Grondige reiniging van het sanitair

Onze expertise ligt in het professioneel schoonmaken van sanitair in een breed scala aan omgevingen, van kantoren, onderwijsinstellingen, en productiefaciliteiten tot gezondheidszorginstellingen, horeca en andere openbare ruimtes. Of het nu gaat om toiletreiniging, het schoonmaken van badkamers of het laten reinigen van sanitair, Keus Schoonmaak staat voor je klaar. 

Badkamer laten reinigen voor optimale hygiëne 

Onze toegewijde schoonmaakteams staan klaar om, indien gewenst door de klant, grondig aan de slag te gaan bij het reinigen en desinfecteren van de sanitaire ruimtes. We begrijpen dat soms een dieptereiniging van het sanitair nodig kan zijn om kalkaanslag, vuil en bacteriën effectief te verwijderen. Met deze extra dienst zorgen we ervoor dat met behulp van hoogwaardige schoonmaakproducten en -technieken het sanitair weer stralend schoon is. We nemen de verantwoordelijkheid voor het grondig schoonmaken en desinfecteren van alle oppervlakken, zoals toiletten, wastafels, kranen, spiegels en vloeren. We streven ernaar om jouw badkamer weer in optimale staat te brengen, zodat deze fris en hygiënisch is voor gebruik.


 

ABM 1689.2 Edit
Actief in de regio's van Apeldoorn, Zwolle, Hengelo en Velp 

Bij Keus Schoonmaak streven we naar uitmuntendheid in kwaliteit en klanttevredenheid. We begrijpen dat elk bedrijf en elke organisatie unieke behoeften heeft. Daarom werken we nauw samen met onze klanten om aan hun specifieke eisen en verwachtingen te voldoen. Ons doel is om elke omgeving - of dat nu een bedrijf, onderwijsinstelling, gezondheidszorginstelling of een andere openbare ruimte is - een schone en hygiënische sanitaire omgeving te bieden die een positieve indruk achterlaat bij zowel medewerkers als bezoekers. We bedienen bedrijven en organisaties met onze professionele sanitaire reinigingsdiensten.

 

Andere diensten

 

Glasbewassing

Interieuronderhoud 

Gevelreiniging

ABM 1559.2 Edit Groot

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op