Maak kennis met ons nieuwe Exoskelet!

  • 30 mei 2023
  • 5 min.

Bij Keus Schoonmaak introduceren we ons nieuwste lid: het exoskelet! πŸ’ͺ Dit revolutionaire technologische hulpmiddel ondersteunt onze medewerkers bij zware werkzaamheden, vermindert belasting op het lichaam en verhoogt comfort en efficiΓ«ntie.

exo
ABM 4046
Bij Keus Schoonmaak introduceren we met trots ons nieuwste lid: het exoskelet! πŸ’ͺ

Bij Keus Schoonmaak zetten we altijd in op innovatie om onze medewerkers te ondersteunen en hun werkervaring te verbeteren. Daarom zijn we ontzettend enthousiast om ons nieuwste lid van het team aan jullie voor te stellen: ons gloednieuwe exoskelet!

ABM 4052

 

Het exoskelet, dat we bij Keus Schoonmaak implementeren, is ontwikkeld om onze medewerkers te ondersteunen bij het uitvoeren van zware werkzaamheden. Dankzij geavanceerde robotica en ergonomisch design vermindert het exoskelet de belasting op het lichaam, verbetert het de werkhouding en verhoogt het het comfort tijdens het werk.

Het exoskelet stelt onze medewerkers in staat om met meer gemak te tillen, bukken en langdurig staan. Door de natuurlijke bewegingen van het lichaam te versterken en vermoeidheid te verminderen, verbetert het exoskelet niet alleen de werkomstandigheden, maar ook de productiviteit en veiligheid.

Bij Keus Schoonmaak geloven we in het investeren in de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers. Het exoskelet is een belangrijke stap in ons streven om hen de beste hulpmiddelen te bieden om hun taken uit te voeren. Met dit geavanceerde technologische hulpmiddel blijven we ons team ondersteunen en empoweren, terwijl we streven naar de hoogste kwaliteit in schoonmaakdiensten.